Köszöntjük Önt az Otthonvadászok honlapján!

Csapatunk

Kalmár Gabriella

Kalmár Gabriella

ügyvezető

Mobil: +36 70 426 2652
E-mail: Kattintson ide
Csapó Zsuzsanna

Csapó Zsuzsanna

Ingatlanreferens

Mobil: +36 30 194 0090
E-mail: Kattintson ide
Erdeős Mária Nonna

Erdeős Mária Nonna

Ingatlanreferens

Mobil: +36 70 426 2653
E-mail: Kattintson ide

Csapatunk azzal a krédóval alakult, hogy a prémium ingatlanok értékesítéséhez kiemelkedő minőségű ingatlanügynökségi szolgáltatásokat nyújtson – ahogy ezen ingatlanok tulajdonosai és a luxuskategóriában otthont keresők, illetve befektetők egyaránt elvárják. 

Meggyőződésünk, hogy a piacra való széles rálátással, valamint a budapesti luxusingatlanok világának részletes ismeretével, műszaki és jogi kérdésekben való jártasságunkkal és az akár kényes vagy nehéz kérdésekben történő közvetítő szerep betöltésével érdemben járulhatunk hozzá a sikeres ingatlanügyletek megkötéséhez.

Az ingatlanvásárlás nagy horderejű döntés, és a tévedés kockázatát úgy csökkenthetjük minimálisra, ha minél több információval rendelkezünk – itt lehetünk mi leginkább az otthonkeresők segítségére.  Ügyfeleinknek időt és energiát takarítunk meg azzal, hogy az Ő igényeikre szabott ingatlanokat „vadásszuk le”, a velünk kapcsolatban lévő ingatlantulajdonosoknak pedig azáltal, hogy felesleges telefonoktól, lakásmutatásoktól és hirdetési költségektől szabadítjuk meg őket.

Egy kiváló vacsorát otthon is el lehet készíteni, de ez nem pótol egy éttermi estét. Ingatlanunkat magunk is árulhatjuk, egy ingatlanos szakember segítsége azonban sokat lendít az értékesítés folyamatán – és nem utolsó sorban kényelmesebb is.

Partnereink


 

Anita Légrádi Interior Designer, L.A. Design, 20/429-4737